fbpx

Vit pizza med spenat

En frisk pizzavariant som kan serveras med lite god lufttorkad skinka på toppen om man vill ha den matigare.

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
1 dl crème fraiche
1 dl finriven parmesanost
1 riven vitlöksklyfta
1 msk hackad timjan
1 tsk finrivet citronskal, ekologisk
1 näve färsk spenat
Olivolja
Flingsalt och nymald svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt.
Rör ihop crème fraiche, parmesanost, riven vitlök, timjan och rivet citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Bred krämen över pizzan och grädda cirka 20 minuter.
Låt pizzan svalna några minuter innan du lägger på spenaten. Droppa över lite olja och strö på lite flingsalt och nymald svartpeppar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.