Pinsa Patata
Pinsa Patata är en lite matigare variant, inspirerad av den syditalienska potatispizzan.
Se till att skiva potatisen riktigt tunt så att den hinner bli klar när pinsan gräddas. Extra smarrig när man gör den på fin nypotatis!
Du behöver:
Pop Bakery Pinsa Surdeg
Småpotatis
Vitlöksolja
Rosmarin
Parmesan
GÖR SÅ HÄR:
Skiva rå småpotatis mycket tunt i mandolin eller med osthyvel.
Lägg potatisen i ett durkslag, häll kokande vatten över och skaka av.
Pensla pinsan med vitlöksolja.
Strö riven parmesan över pinsan och fördela potatisskivorna på toppen.
Pensla med mer vitlöksolja och toppa med flingsalt, färsk rosmarin och svartpeppar.
Grädda Pinsan enligt anvisningar på förpackningen.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.