Smördegssnittar
Så enkelt och så gott! Perfekt på buffébordet eller som en frasig förrätt.
Du behöver:
1 Pop Bakery Smördeg
140 g ädelost
75 g soltorkade tomater
2 st stjälkar blekselleri
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i mindre portionsbitar. Fördela ädelosten över degen. Skär tomaterna och bleksellerin i mindre bitar och lägg på degen. Stäng snittarna genom att nypa hörnen mot varandra och tryck till. Grädda i ca 10 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.