fbpx

Chokladpaj med färska hallon

Choklad och hallon – ett riktigt Håll tyst-recept. Så gott!

Du behöver:

1 Pop! Bakery Pajdeg
200 g mörk choklad, grovt hackad
1,8 dl vispgrädde
500 g färska hallon
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 180 °C. Rulla ut degen i en pajform. Nagga degen med en gaffel och ställ den kallt i 30 min. Grädda sedan skalet i 10-15 min och låt det svalna på galler. Koka upp grädden och häll i chokladen. Vispa blandningen slät och häll den i pajskalet. Garnera med hallonen. Kyl pajen i minst 1 tim före servering.
Om du vill forma fyllningen kan du kyla den en stund. Lägg den sedan i en sprits med ett räfflat munstycke och spritsa ut krämen i önskat mönster.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.