fbpx

Minipizzor med ricotta och spenat

Smarriga minipizzor med krämig ricotta, toppade med vitlöksfräst spenat och mozzarella – vi ger de 10 poäng! Lite nymalen svartpeppar och ringlad olivolja efter gräddning blir pricken över i.

Du behöver:

1 Pop Bakery Minipizzor
100 g bladspenat
3 klyftor vitlök
2 fp minimozzarella à 285 g
125 g ricotta
Svartpeppar
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att fräsa spenat i olja tills den mjuknar, tillsammans med mycket tunt skivad vitlök.
Placera ut minipizzorna på plåt med bakplåtspapper. Bred ricotta över pizzorna och fördela sedan spenatfräset över. Lägg till sist på minimozzarella, cirka 6 stycken per pizza.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader, i cirka 10–15 minuter eller tills gyllene. Avsluta med nymalen peppar och ringlad olivolja.

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.