fbpx

Minipizzor med ricotta och spenat

Smarriga minipizzor med krämig ricotta, toppade med vitlöksfräst spenat och mozzarella – vi ger de 10 poäng! Lite nymalen svartpeppar och ringlad olivolja efter gräddning blir pricken över i.

Du behöver:

1 Pop Bakery Minipizzor
100 g bladspenat
3 klyftor vitlök
2 fp minimozzarella à 285 g
125 g ricotta
Svartpeppar
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att fräsa spenat i olja tills den mjuknar, tillsammans med mycket tunt skivad vitlök.
Placera ut minipizzorna på plåt med bakplåtspapper. Bred ricotta över pizzorna och fördela sedan spenatfräset över. Lägg till sist på minimozzarella, cirka 6 stycken per pizza.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader, i cirka 10–15 minuter eller tills gyllene. Avsluta med nymalen peppar och ringlad olivolja.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.