Päron och Valnötspizza

Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!

Du behöver:

2 Pop Bakery Surdegspizza
1,5 dl crème fraiche
200 g riven ost
2 st päron (fast sort)
2 dl valnötskärnor
Honung (flytande)
100g fårost (el. getost)
GÖR SÅ HÄR:
Dela degarna så du får fyra pizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Lägg på lövtunna skivor av päron, strö över valnötter. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Servera med bitar av fårost och ringla över honung.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.