fbpx
Fyrkantig pizza

Vårpizza

Grönt är skönt – och gott! Ta vara på vårprimörerna med den här spännande pizzan som använder yoghurt istället för tomatsås. Toppen som ennkel förrätt med ett glas kall öl.

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzadeg
2 dl matlagningsyoghurt
1 st vårlök
1 knippe grön sparris
Ruccola
Pinjenötter
Hyvlad parmesan
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 220 °C. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 15 min tills gyllene. Låt svalna.
Täck pizzan med yoghurt. Garnera med skivad vårlök, delad sparris och ruccola. Toppa med hyvlad parmesan och pinjenötter.

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.