Vårpizza
Grönt är skönt – och gott! Ta vara på vårprimörerna med den här spännande pizzan som använder yoghurt istället för tomatsås. Toppen som ennkel förrätt med ett glas kall öl.
Du behöver:
1 Pop Bakery Pizzadeg
2 dl matlagningsyoghurt
1 st vårlök
1 knippe grön sparris
Ruccola
Pinjenötter
Hyvlad parmesan
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 220 °C. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 15 min tills gyllene. Låt svalna.
Täck pizzan med yoghurt. Garnera med skivad vårlök, delad sparris och ruccola. Toppa med hyvlad parmesan och pinjenötter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.