fbpx

Fikon- och ädelostpizza

En perfekt pizza att skära i små bitar och servera som tilltugg eller som förrätt tillsammans med en dressad sallad på rucola.

Du behöver:

1 Pop! Bakery Surdegspizza
3 färska fikon
75 g ädelost
5-6 valnötskärnor
Lite flytande honung
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt. Skiva fikonen och fördela över botten. Smula över ädelosten. Grädda pizzan mitt i ugnen cirka 20 minuter. Krossa valnötskärnorna lätt och fördela över pizzan. Ringla över lite honung.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.