The antioxidant explosion

Låt din pizza bära dig hela vägen in i höstmyset! Du väljer själv vilka bär du kommer längst med.

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzadeg Trattoria
80 g färskost
1 msk florsocker
Skal och saft från ½ apelsin
1 msk smör
1 msk socker
2 msk hallonsylt
1 msk pinjenötter
½ krm kanelblandade färska bär
Dekoration:
1 msk chokladsås, florsocker
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 230 grader.
Blanda färskost med både saften och skalet från en halv apelsin, florsocker och kanel.
Rulla ut pizzabottnen och pensla den med smält smör. Fördela sockret över pizzan och grädda i ca 8 minuter eller tills att den blivit gyllene.
Bred över hallonsylten och grädda ytterligare 2 minuter. Under tiden rostar du pinjenötterna i en torr panna.
Ta ut pizzan, täck den med färskost-blandningen, bären och pinjenötterna.
Sätt den sista touchen på pizzan med siktat florsocker och ringlad chokladsås.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.