fbpx

Smördegsskruvar

Frasiga smördegssticks att knapra på med smakvariationer i det oändliga, här med kantarell och bacon.

Du behöver:

1 Pop Bakery Smördeg
100 g kantareller
½ pkt bacon, 70 g
1 st schalottenlök
2 msk hackad bladpersilja
1 ägg
½ dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skär svamp, bacon och schalottenlök i små bitar och stek i panna. Rör ner hackad bladpersilja. Rulla ut degen på en bakplåt och vik den dubbel. Pensla med uppvispat ägg och vänd degen upp och ner. Skär i åtta långa band och fördela baconröran över. Tag varje band för sig och vrid till en skruv. Pensla igen med ägget och toppa med riven ost och grädda i 10–15 minuter.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.