fbpx
Rund pizza med Brieost, parmaskinka och pesto

Brie Maestro

Brie är inte en vanlig ost på pizza – men jättegod tillsammans med salta ingredienser som panchetta!

Du behöver:

1 fp Pop Bakery Pizzakit Maestro
50–100 g brieost i tunna skivor
½ skivad röd lök
4–6 skivor panchetta
3 msk pesto
Färsk basilika
GÖR SÅ HÄR:
Ta ut degen ur kylen cirka 10 minuter i förväg. Värm ugnen till 250 grader (230 grader för varmluftsugn) och låt plåten vara i ugnen. Mjöla degen och bakbordet och baka ut degen till önskad storlek. Lägg över degen på bakplåtspapper. Toppa med tomatsås, bitar av brie och lök. Lägg över bakplåtspappret på den varma plåten och grädda i ugn cirka 10 minuter, tills pizzan har fin färg. Toppa pizzan med panchetta och klickar av pesto. Garnera med basilika.

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.