Sardell- och olivpizza
Hav och land! Sälta från sardeller och oliver med mustig tomatsås och pikant rödlök.
Du behöver:
1 st Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
3 msk tomatsås
1 dl grovriven parmesanost
½ skivad rödlök
5–6 sardellfiléer
5 marinerade oliver
2 msk bladpersilja
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och bred över tomatsåsen. Strö över parmesanosten. Fördela löken över osten. Lägg på sardellfiléerna och oliverna. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna något innan du lägger på bladpersiljan.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.