Salsiccia- och rödlökspizza
En matig pizza med färsk, italiensk salsiccia och rödlök. Toppa med färsk ruccola för lite extra krunsch och sting!
Du behöver:
1 st Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
1–2 dl tomatsås
0,5 dl grovriven parmesanost
125g mozzarella
1 skivad rödlök
1 färsk salsiccia
8–10 urkärnade kalamataoliver
1 näve ruccola
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Forma degen och lägg den på en bakpappersklädd plåt. Bred över tomatsåsen. Strö över parmesanosten. Riv isär mozzarellan och fördela över pizzan tillsammans med rödlöken. Dela korven på längden, skrapa ur köttet och smula det över pizzan. Lägg på oliverna och grädda pizzan mitt i ugnen 15–20 minuter. Låt svalna något innan du lägger på rucolan
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.