Pizza Quattro Stagioni
Du behöver:
2 Pop Bakery Pizzakit
100 g körsbärstomater
1/2 gul paprika
1/2 grön paprika
6 frysta gröna sparrisar
50 g färsk svamp
6 kronärtskockshjärtan i olivolja
Salt och svartpeppar från kvarn
3 cl olivolja
100 g parmesanost Parmigiano Reggiano
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 220 °C. Koka sparrisen i 5 min och skölj i kallt vatten. Dela den på längden. Rensa svampen. Fräs den i olja och smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna, strimla paprikan och skär kronärtskockorna i klyftor. Rulla ut degen på bakplåtar och nagga med gaffel. Täck degen med tomatsås och garnera i 4 ”årstider”: tomat och paprika, sparris, svamp och kronärtskocka. Toppa med parmesan och grädda i 10 min. Ät pizzan nygräddad.
Släpp lös fantasin och blanda sött och salt, med t.ex. frukt och ost, skinka och torkad frukt.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.