fbpx

Pizza DUO Surf & Turf

Surf & Turf, Mare e Montagna, Skog & Hav. Kärt barn har många namn. Men principen är den samma – kött och skaldjur.
Turf Pizza
Den här riktigt biffiga pizzan, som toppas med tryffelolja får köttälskaren att se i kors. Tips! Stek biffen hel på hög värme och skiva den först efteråt, så får du både fin stekyta och röd mitt.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
100g biff 

2 msk tomatsås
50 g mozzarella
½ strimlad rödlök
Färsk timjan
3 msk tryffelolja

Olivolja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Stek biffen i lite olja i en stekpanna tills den fått fin färg. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg på rödlök på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med biff, färsk timjan, tryffelmajo, olivolja, salt och peppar.
Surf Pizza
Man kan aldrig ha för mycket skaldjur på sin pizza! Men trixet är att blanda och variera, så man får flera olika färger, smaker och texturer i varje tugga.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk tomatsås
50 g pilgrimsmusslor
50 g musslor
50 gram scampi 

50 g mozzarella
⅓ chilifrukt (finskuren)
Färsk vattenkrasse

Olivolja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg rödlök, pilgrimsmusslor, musslor, scampi på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med chili, färsk krasse, olivolja, salt och peppar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.