fbpx

Pizza DUO Modern & Traditional

Det stora pizzakriget har pågått i årtionden. Får man ha ananas och kebab på pizzan? Eller är det bara italiensk toppen som är OK? När det kommer till pizza tycker vi att det bara finns en lag som gäller – din. Varför inte dela en pizza på två och gör en portion av varje?!
Modern Pizza
En smarrig hipsterpizza med både gulbeta och svartkål – eller kale, som det heter på Södermalm. Inte bara god – utan vacker också. Som en liten tavla på tallriken.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk creme fraîche 

1 gulbeta, tunt hyvlad
4 st svartkålsblad
50 g mozzarella
1 ägg
Krasse

Olivolja
Salt och peppar


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred creme fraîche på pizzabotten. Lägg på svartkål och gulbeta och toppa med mozzarella i grova bitar. Kläck ett ägg i mitten på pizzan. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med krasse, olivolja, salt och peppar.
Traditional Pizza
Skinka, tomat och mozzarella. Det blir nog inte mer klassiskt än så. Och ärligt talat – det funkar ju. Den här pizzan har ju bakats till perfektion över 100 år. If it’s not broken, don’t fix it.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk tomatsås

2 skivor skinka, strimlad

50 g mozzarella

4 cocktailtomater, halverade

Färsk basilika

Olivolja
Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg på skinka och tomater på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med färsk basilika, olivolja, salt och peppar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.