fbpx

Pizza DUO Kids & Grown-ups

Visst är det konstigt hur smaken förändras med åldern? För någonstans vid oliver och sardeller brukar ju många barn hoppa av pizzatåget. Och så plötsligt en dag sitter man där och tycker att det är det godaste som finns. Tur då att Pop Bakery finns – så kan alla få sin pizza precis som de vill.
Kids Pizza
Prinskorv och köttbullar – hur mycket mer kalas kan det bli? Och dessutom så enkelt att alla kan vara med och göra sin egen pizza.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk tomatsås

4 st prinskorvar
6 st köttbullar

50 g mozzarella

Olivolja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg prinskorvar, köttbullar på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med olivolja, salt och peppar.
Grown-Up Pizza
Oliver, broccoli OCH ruccola? Den här smarriga pizzan får föräldrarna ha för sig själva.

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg

2 msk tomatsås

4 skivor salami
5 st oliver
50 gram broccoli 

50 g mozzarella

Färsk ruccola 

Olivolja

Salt och peppar


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg salami, oliver, broccoli på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med ruccola, olivolja, salt och peppar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.