fbpx

Pizza DUO Carnivor & Herbivor

Kött eller grönt? Middag för två är inte alltid så lätt när den ene föredrar charkdisken och den andra grönsaksavdelningen. Här kommer Pop Bakery till undsättning – var och en får sin pizzafavorit.
Carnivor Pizza
En pizza för charkälskaren, med både skinka och salami. Snabbstekta Pimento de Padrones bidrar med både lite rök och hetta. Caramba!

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk tomatsås
2 skivor skinka

3 skivor valfri salami

2-3 pimento de padrones

50 g mozzarella

1/2 salladslök, hackad

Färsk basilika

Olivolja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Stek pimentos de padrones i lite olja i en stekpanna tills de fått fin färg. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg på skinka, salami och pimentos på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med salladslök, färsk basilika, olivolja, salt och peppar.
Herbivor Pizza
Grönt är skönt! Och med grillad paprika och färsk sparris är den här pizzan ändå laddad med umami. Citronskivor på pizzan? Supersmart trick från Italien – syrligt, bitter och lite knäckigt!

Du behöver:

1/2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
2 msk tomatsås

3 stjälkar grön sparris

3 st grillade paprikor på burk

3 tunna skivor citron

50 g mozzarella
Färsk eller torkad oregano
Olivolja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg på sparris, paprika och citron på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med färsk oregano, olivolja, salt och peppar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.