fbpx

Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Du behöver:

1 Pop Bakery Surdegspizza
150 g salsiccia
200 g riven ost
1 st gul lök
2 dl tomatsås
1 st äggula
Salt
Svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Fräs hackad lök i en stekpanna tillsammans med korvfärsen (skär ett snitt i skinnet på korven och kläm ut smeten), salt och peppar. Mosa korvsmeten till jämna bitar. Låt svalna lite. Dela degen i 20 runda bollar, kavla ut tunt till runda plattor. Bred på lite tomatsås, strö över ost och fyllning. Kläm ihop pirogerna och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggula och grädda i ugnen i 200° i 8–10 minuter.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.