Pinsa Lidingö
”Lidingösnacks”, chips toppade med löjrom, dök för några år sedan upp var och varannan sommarkrogsmeny. Och vi förstår varför – det är ju jättegott! Pinsa Lidingö är toppen som förrätt, gärna med lite bubbel. Och du kan variera med vilken rom som helst.
Du behöver:
Pop Bakery Pinsa Surdeg
Västerbottensost
Rom
Crème fraîche
Gräslök
GÖR SÅ HÄR:
Riv Västerbottensost och strö på Pinsan.
Grädda enligt anvisningar på förpackningen. och skär upp i lagom stora bitar.
Låt svalna något
Toppa med klickar av Créme fraîche, rom och hackad gräslök
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.