Pickleback Pizza
Glutenfri, laktosfri och köttfri – men långt ifrån smakfri. Den här pizzan övertygar även den mest hängivne köttälskaren.
Du behöver:
1 Pop Bakery Glutenfri Pizzadeg
1 tunnskivad rödlök
½ dl ättika
1 dl socker
1 ½ dl vatten
3–4 msk tomatsås
50g mozzarella (laktosfri) – riven
ca 5 färska champinjoner i skivor
1–2 msk majonnäs
Hackad persilja, flingsalt och nymald svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 230 grader. Koka upp en lag av ättika, socker och vatten. Lägg i den skivade rödlöken och ta av från värmen. Rulla ut pizzadegen på en plåt och bred på tomatsås. Lägg på mozzarella och champinjoner. Grädda pizzan i 10–15 minuter. Smula över lite flingsalt och dra ett par varv med pepparkvarnen. Fördela majonnäsen över och garnera med picklad lök och hackad persilja.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.