Pestopizza

Pizza med pesto istället för tomatsås. Servera gärna pizzan med en skål extra pesto på bordet.

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzadeg XXL
1 dl pesto
1 stor tomat
6 st cocktailtomater
2 dl riven ost
1 dl färsk basilika
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med pesto. Skiva tomaten och halvera cocktailtomaterna. Lägg allt på pizzan och avsluta med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter, tills degen är gyllene. Garnera med färska basilikablad.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.