Peach on the Beach Pizza
En kreativ och smaskig pizza med blåmögelost och persikor.
Perfekt för en dag på stranden eller till cocktails på balkongen.
Tips! För en hetare pizza – toppa med chiliflingor och inlagda Jalapeños!
Du behöver:
1 Pop Bakery Pizzadeg XXL
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta, skivad
1 stor mogen persika, skivad
3 dl riven mozzarella
4 msk blåmögelost
2 msk honung
Basilika till servering
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220˚C. Värm olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlök och stek tills den får en gyllene färg. Ta bort från värmen och låt vila.
Lägg ut pizzadegen på en plåt. Fördela vitlöks-olivoljan på pizzadegen och fördela de tunt skivade persikorna och mozzarellaosten samt smula över mögelosten.
Grädda pizzan tills osten har smält och degen är gyllene. Droppa honung över pizzan samt strö över hackad basilika.
Njut!
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.