Päron– och ingefärspaj
En frasig och god efterrättspaj där färsk ingefära sätter fin krydda på de söta päronen. Hörde vi glass ?
Du behöver:
1 Pop Bakery Pajdeg
3 st päron
100 g mandelmassa
4 st ägg
3 dl grädde
2 msk socker
1 tsk färsk ingefära
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skala päronen och skiva dem fint. Riv ingefära fint och mandelmassan grövre. Klä en pajform, nagga degen med gaffel. Fördela päronskivorna fint i formen och toppa med riven mandelmassa. Vispa ihop äggstanningen, rör i den rivna ingefäran och sockret. Rör runt. Häll äggstanningen över päronen och grädda i ca 30 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.