Morning Glory
Det tunga radarparet ägg och bacon gör sig utmärkt i kombination med den lätta och spröda smördegen!
Du behöver:
1 Pop Bakery Smördeg
4 ägg
4-8 körsbärstomater på kvist
1 salladslök
4 skivor bacon
2,5 dl riven ost
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Hacka och stek bacon. Nu ska degen rullas ut i pajformen. Nagga degen med en gaffel. Strö osten över degen och gör 4 urgröpningar. Knäck äggen i en skål vid sidan om, ett i taget. Fördela äggen mellan urgröpningarna. Strö över bacon, lägg på en hel salladslök och körsbärstomaterna. Peppra och grädda i 15-20 minuter eller tills äggen stagnerat.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.