fbpx

Meatless Monday

Grönt är skönt! Här tar vi en god paus från allt vad kött heter och lagar en helt vegetarisk pizza med solrosfrön och vaxbönor.

Du behöver:

2 fp Pop Bakery Surdegspizza
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
150 g vaxbönor (färska)
1 st paprika (röd)
2 st tomater
1 st zucchini
100 g rucola
1 dl solrosfrön
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Skär paprika, zucchini och lägg tillsammans med vaxbönor i en ugnsform. Vänd runt med lite olja. Rosta grönsakerna i ugnen i 220°. Dela degen så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Lägg på skivad tomat. Grädda pizzorna i 15 minuter. Tag ut och toppa med grönsakerna, rucola och rostade solrosfrön.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.