Lax, Ärtor och Citronsås
Som lök på laxen eller lax på pizzan. Ja, du läste rätt, lax på pizzan. Du bara måste testa den här galet smarriga kombinationen!
Du behöver:
2 Pop! Bakery Surdegspizza
3 dl crème fraiche
200 g riven ost
400 g lax (varmrökt)
3 dl gröna ärter (frysta)
1 st citron
Dill
Svartpeppar
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Blanda 2 dl av crème fraiche med rivet skal från citronen, salta och peppra. Dela degarna så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Bryt över bitar av varmrökt lax, toppa med dill och lite svartpeppar. Servera med citronsåsen och lite ärtor.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.