fbpx

Kyckling och majspizza

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

Du behöver:

2 fp Pop Bakery Surdegspizza
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
400 g salladskyckling (grillad)
2 st majskolvar
40 g rucola
1 st rödlök
Svartpeppar
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Dela degarna så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Skär av majskornen från kolvarna. Lägg på kycklingen, majsen och grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Skär rödlök riktigt tunt och toppa pizzorna tillsammans med rucola.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.