Kryddig mango- och mascarponepaj
Dröm dig bort till Karibien och varma vindar med den här smakresan – drömskt gott!
Du behöver:
1 Pop Bakery Pajdeg
2 mango
200 g mascarpone
80 g rörsocker
1 långpepparfrukt
2 äggulor
80 g mandelmjöl
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 200 °C. Skala mangon och strimla fruktköttet. Rör ihop mandelmjöl, mascarpone, äggulor, socker och fint riven långpeppar. Rulla ut degen i en pajform och fördela mangostrimlorna jämnt i skalet. Grädda i 10 min. Tillsätt ostblandningen och grädda i ytterligare 15 min. Låt pajen svalna på galler. Servera pajen ljummen med en kula kokosnötsglass.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.