fbpx

Klassisk margeritha

Urpizzan från Neapel går aldrig ur tiden. Enkel, men fantastiskt god. Tomat, mozzarella och basilika. Precis som italienska flaggans färger!

Du behöver:

1 Pop Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
125 g mozzarella (välj vegansk mozzarella för en vegansk pizza)
4-5 delade cocktailtomater
5-6 basilikablad
Olivolja
Flingsalt och nymald svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt och bred över tomatsåsen. Riv över mozzarellan. Lägg på tomaterna. Grädda pizzan mitt i ugnen cirka 20 minuter. Låt svalna några minuter innan du lägger på basilikabladen. Droppa över lite olivolja, strö på lite flingsalt och dra några varv med pepparkvarnen.
Tips! Testa gärna att göra pizzan med Pop Bakery Pizzakit Maestro, där följer tomatsås med!

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.