Kalkonpizza
En fullfjädrad vardagspizza med pepprig rucola och svamp.
Du behöver:
1 Pop Bakery Pizzakit
1 tsk Srirachasås
150 g rökt kalkon
150 g svamp
3 dl riven ost
1 dl rucola
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Blanda srirachasåsen med tomatsåsen. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med spicy tomatsås. Strimla kalkonen och dela svampen i bitar. Lägg ingredienserna på pizzan och avsluta med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Toppa med färsk rucola vid servering.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.