Janssons flarn
En Janssons frestelse i enklare tappning.
Du behöver:
1 Pop! Bakery Smördeg
1 burk ansjovis
4 st kokta potatisar
½ gul lök
1 ägg
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i 12 bitar. Lägg två ansjovisfiléer på varje bit. Skiva potatisen och löken i tunna skivor. Fördela ovanpå ansjovisen. Vispa upp ägget och pensla hörnen. Stäng bitarna till trekanter och pensla. Grädda i ca 15 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.