fbpx

Hallonsmulpaj i mini-format

Minismulpajer till halvelva-kaffet är precis vad doktorn ordinerade! Enkelt att förbereda och alldeles ljuvligt frasigt.

Du behöver:

1 st Pop Bakery Pajdeg
25 g smör
25 g havregryn
25 g strösocker
25 g vetemjöl
1 ask färska hallon à 125 g
0,5 msk florsocker
0,5 msk potatismjöl
GÖR SÅ HÄR:
Rulla ut pajdegen och stansa ut rundlar – ett litet dricksglas fungerar bra. Placera rundlarna i en minimuffinsplåt så att de täcker insidan av kanterna och skapar som en korg. Kyl en timma i kylskåp. Gör under tiden smuldegen genom att mixa ihop smör, havregryn, strösocker och vetemjöl. Ställ i kylen under tiden.
Vänd försiktigt ihop hallonen med potatismjöl och florsocker och fördela i pajskalen. Fördela sedan smuldegen ovanpå, forma som små toppiga högar. Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter på 200 grader. Sänk sedan ugnsvärmen till 175 grader och grädda ytterligare cirka 15 minuter, eller tills pajerna är gyllenbruna. Servera med vaniljsås.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.