Grönkålspaj
En vacker och mättande paj som passar perfekt på både julbordet, midsommarbordet och lunchbordet.
Du behöver:
1 Pop! Bakery Pajdeg
1 kg fryst grönkål (tinad)
1 dl valnötter
4 st ägg
3 dl grädde
1,5 dl riven Västerbottensost
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Krama ur all vätska från grönkålen. Hacka valnötterna grovt. Klä en pajform med degen och nagga degen med en gaffel. Blanda grönkål och nötter i pajformen. Vispa ihop ägg och grädde, blanda i den rivna osten och smaksätt med salt och peppar. Häll äggblandningen i pajformen. Grädda i ca 30 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.