Getostpizza
Getost och honung är som gjorda för varandra – salt och sött! De grovhackade hasselnötterna blir riktigt goda och knapriga då de rostas under själva gräddningstiden. Servera nötterna vid sidan av om någon av gästerna är allergisk.
Du behöver:
1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g getost
150 g kokt skinka
1 dl hasselnötter, grovhackade
3 dl riven ost
1 msk honung
1 dl basilika
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skiva getosten och strimla skinkan. Rulla ut degen på bakplåtspapper och täck med tomatsåsen. Smula på getosten, toppa med skinkan och avsluta med hasselnötterna. Lägg på riven ost och grädda i ugn 15-20 minuter. Ringla honung över den nybakade pizzan och toppa med basilikablad.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.