fbpx

Georgia on my mind

”The Peach State”, mer känd som Georgia, har fått sitt smeknamn efter statens stora och fina persiko-odlingar. Använd dessa soldyrkande rackare till dina pajer och lys upp buffébordet.

Du behöver:

1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
1 halloumi (laktosfri)
2 mogna persikor
2 msk honung
1 msk hackad färsk timjan
+ 4 kvistar för dekoration
Skalet av en ½ citron
4 msk färskost (laktosfri)
svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Rulla ut degen och ta fram 4 små pajformer. Klä formarna med degen och nagga den med en gaffel. Blanda färskosten med timjan, citronskal, honung och svartpeppar. Klicka i 2 matskedar av färskosten i varje pajform och bred ut. Skiva halloumin och lägg den på färskosten. Klyfta persikorna och fördela dem mellan formarna. Ringla över honung. Grädda i ugnen i 20 minuter eller tills smördegen blivit gyllene. Dekorera med timjan.

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.