fbpx

Georgia on my mind

”The Peach State”, mer känd som Georgia, har fått sitt smeknamn efter statens stora och fina persiko-odlingar. Använd dessa soldyrkande rackare till dina pajer och lys upp buffébordet.

Du behöver:

1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
1 halloumi (laktosfri)
2 mogna persikor
2 msk honung
1 msk hackad färsk timjan
+ 4 kvistar för dekoration
Skalet av en ½ citron
4 msk färskost (laktosfri)
svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Rulla ut degen och ta fram 4 små pajformer. Klä formarna med degen och nagga den med en gaffel. Blanda färskosten med timjan, citronskal, honung och svartpeppar. Klicka i 2 matskedar av färskosten i varje pajform och bred ut. Skiva halloumin och lägg den på färskosten. Klyfta persikorna och fördela dem mellan formarna. Ringla över honung. Grädda i ugnen i 20 minuter eller tills smördegen blivit gyllene. Dekorera med timjan.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.