
Fetabeta
Färska rödbetor får ge sin prägel med fetaost och rostade pumpafrön. Prova även med getost.
Du behöver:
1 Pop! Bakery Smördeg
2 st rödbetor
1 pkt fetaost, 200 g
2 msk pumpafrön
Svartpeppar från kvarn
Salt
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i tolv portionsbitar. Skala och riv rödbetorna, lägg på smördegen. Fortsätt med fetaost i bitar och avsluta med pumpafrön. Grädda i ca 10 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.