fbpx

Down to the roots

Den här pizzan avlägsnar alla fördomar om vegetarisk mat. Mättande, spännande och för hela familjen.

Du behöver:

1 Pop Bakery Glutenfri Pizzadeg
1 mozzarella (laktosfri)
100 g butternutpumpa
1 rödbeta eller polkabeta
1 liten morot
½ gul lök
1 färsk rosmarinkvist
½ vitlöksklyfta
2 msk olivolja + 1 msk
Till servering:
30 g hyvlad pecorino
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 230 grader. Skiva grönsaker och lök tunt och riv vitlöken. Lägg grönsakerna på en plåt, ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och vitlök. Blanda runt grönsakerna så att oljan täcker allt på plåten. Sätt in plåten i ugnen och grädda tills grönsakerna blivit mjuka och fått färg, ca 20 minuter. Rulla ut pizzadegen. Lägg på mozzarellan, strö över rosmarinen och fördela grönsakerna över pizzan. Grädda i 10-15 minuter. Hyvla pecorino över pizzan, ringla över olivolja och servera.

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.