Down to the roots
Den här pizzan avlägsnar alla fördomar om vegetarisk mat. Mättande, spännande och för hela familjen.
Du behöver:
1 Pop Bakery Glutenfri Pizzadeg
1 mozzarella (laktosfri)
100 g butternutpumpa
1 rödbeta eller polkabeta
1 liten morot
½ gul lök
1 färsk rosmarinkvist
½ vitlöksklyfta
2 msk olivolja + 1 msk
Till servering:
30 g hyvlad pecorino
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 230 grader. Skiva grönsaker och lök tunt och riv vitlöken. Lägg grönsakerna på en plåt, ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och vitlök. Blanda runt grönsakerna så att oljan täcker allt på plåten. Sätt in plåten i ugnen och grädda tills grönsakerna blivit mjuka och fått färg, ca 20 minuter. Rulla ut pizzadegen. Lägg på mozzarellan, strö över rosmarinen och fördela grönsakerna över pizzan. Grädda i 10-15 minuter. Hyvla pecorino över pizzan, ringla över olivolja och servera.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.