Crunchy spenat
Vegetarisk pizza med knapriga solrosfrön.
Du behöver:
1 Pop! Bakery Pizzakit Original
50 g färsk spenat
½ dl solrosfrön
1 msk olivolja
1 pkt mozzarellaost
3 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Skölj spenaten, låt rinna av och lägg på pizzan. Blanda solrosfrön med olivolja, dela mozzarella i mindre bitar. Lägg alla ingredienser på pizzan. Toppa med riven ost och grädda i ugn ca 15 minuter.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.