fbpx

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Du behöver:

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl tomatsås
200 g riven ost
80 g lufttorkad skinka
80 g salami
80 g chorizo
Oliver (inlagda i olja)
60 g parmesanost
Basilika (färsk)
Svartpeppar
Olivolja
GÖR SÅ HÄR:
Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Toppa pizzorna med chark och oliver, strö över parmesanflagor och lite peppar. På med basilikablad och lite olivolja, klart att servera.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.