fbpx

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Du behöver:

1 Pop! Bakery Surdegspizza
Sallat i kruka
1 kg salladskyckling (grillad)
200 g parmesanost
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
Olivolja
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Skölj och skiva sallad. Hacka persilja. Skala, skiva rödlök och vitlök. Plocka ner kycklingen och dela i mindre bitar. Knåda degen på ett mjölat bakbord och dela den i små bitar. Stek bitarna i rikligt med olja tillsammans med vitlök, hälften av persiljan, salt och peppar. Blanda samman sallad, kyckling, rödlök, brödbitar, resten av persiljan, salt, peppar och en skvätt olja. Toppa med riven parmesan.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.