Bratwurst- och Surdegstisdag
Här möts smaker från Tyskland och Italien – and it’s a match! Den runda smaken från bratwursten trivs med stinget i surkålen – och smakerna gifter sig väl på den rustika surdegsbottnen. Gott!
Du behöver:
2 Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
400 g bratwurst
1 burk surkål
2 tsk kummin (hel)
GÖR SÅ HÄR:
Skär bratwurst i skivor. Baka ut pizzadegen så tunn du önskar. Bred över tomatsås och strö över ost. Lägg på bratwurst och grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Stek upp surkålen med lite kummin och servera till pizzorna.
Populära recept
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.