fbpx

Ädelostpizza

Ett modernt glöggsnack. Välkomna adventsgästerna med ädelost och rostade hasselnötter så kommer de garanterat tillbaka nästa år!

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzadeg
100 g ädelost
50 g färsk spenat
½ dl hasselnötter, grovt hackade (kan bytas mot mandel och/eller valnötter)
1 msk honung
1 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter.
Rulla ut degen på en bakplåt. (Hoppa över tomatsåsen men spara till ett annat tillfälle, om du använder ett pizzakit.)
Fördela ädelosten på pizzan med spenaten och hasselnötterna.
Ringla honungen över och avsluta med osten.
Grädda i ugn ca 15 minuter. Servera i portionsbitar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.