Chokladpaj med färska hallon

Choklad och hallon – ett riktigt Håll tyst-recept. Så gott!

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Pajdeg
    • 200 g mörk choklad, grovt hackad
    • 1,8 dl vispgrädde
    • 500 g färska hallon

    Gör så här

    1

    Sätt ugnen på 180 °C. Rulla ut degen i en pajform. Nagga degen med en gaffel och ställ den kallt i 30 min. Grädda sedan skalet i 10-15 min och låt det svalna på galler. Koka upp grädden och häll i chokladen. Vispa blandningen slät och häll den i pajskalet. Garnera med hallonen. Kyl pajen i minst 1 tim före servering.

    Om du vill forma fyllningen kan du kyla den en stund. Lägg den sedan i en sprits med ett räfflat munstycke och spritsa ut krämen i önskat mönster.