fbpx

Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola

Låt oss presentera en ny middags-favorit! Crêpes med Pop BAKERY PANNKAKOR – fyllda med gräddig skogschampinjon-fyllning, gyllene krispig halloumi, toppad med ruccola och chiliflakes

Du behöver:

1 fp Pop Bakery Pannkakor
2 fp halloumi
500 g skogschampinjoner
5 dl matgrädde
4 st schalottenlök
2 klyftor vitlök
3–4 msk soja
1 tsk balsamvinäger
1 tsk majsstärkelse
Salt och peppar
Olivolja
65 g ruccola
Chiliflakes
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att skiva halloumi i tunna skivor och stek i olja tills gyllenbruna. Lägg på fat.
Skiva champinjonerna och hacka löken fint. Fräs löken tills den mjuknar. Riv över vitlök och tillsätt champinjonerna. Stek tills det mesta av vätskan från champinjonerna har ångat bort. Tillsätt matgrädde, soja och balsamvinäger och puttra i några minuter tills vätskan reducerat något.
Rör ut majsstärkelse i en skvätt vatten och tillsätt till svampfyllningen. Låt koka upp tills det tjocknar. Smaka av med salt och peppar.
Fyll varje pannkaka med svampfyllning, halloumi och toppa med ruccolablad och chiliflakes. Rulla ihop som klassiska crêpes eller vik som en wrap.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.