fbpx

Grönsaksfoccacia

Med Pizzadeg XXL bakar du focaccia på nolltid, vilket ger dig mer tid till det roliga – foccacia-art! Använd grönsaker och örter du tycker om, sedan är det bara fantasin som sätter gränserna!

Du behöver:

1 st Pop Bakery Pizzadeg XXL
Olivolja
Flingsalt
Blandade grönsaker och örter till garnering som till exempel: paprika, småtomater, salladslök, kapris, oliver och persilja
GÖR SÅ HÄR:
Värm ugnen till 200 grader.
Rulla ut pizzadegen och vik den dubbelt längs kortsidan. Ringla lite olivolja i botten på en ugnsfast form och lägg pizzadegen ovanpå. Använd fingrarna för att trycka ner fördjupningar i degen.
Dekorera sedan precis så som du tycker blir fint, fantasin sätter gränserna! Använd dig av skivade grönsaker och örter enligt förslagen i ingredienslistan.
Avsluta med att ringa olivolja, och strö över ett par nypor flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 20–30 minuter, tills brödet har fått fin färg. Låt svalna och stjälp sedan upp på skärbräda. Skär upp brödet i portionsbitar.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.