Kött

Kött

Salsiccia è mio nome

Det finns lika många sorters italiensk salsiccia som det finns vespor i Rom. Och tur är väl det – för det betyder att man kan variera den här pizzan i det oändliga.

Read more on Salsiccia è mio nome…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzadeg Trattoria
3 silverlökar
2 cl olivolja
3 nypor salt
200 g rökt sidfläsk
2 dl crème fraîche
Svartpeppar från kvarn
20 g parmesanost Parmigiano Reggiano
3 äggulor

Read more on Pizza Carbonara…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka

Nu tar vi tillbaka pumpan från Halloween!

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
125 g kokta kastanjer
1 st. hokkaidopumpa
20 g grovt havssalt
6 skivor lufttorkad skinka

Till äggstanningen:
1,5 dl mellanmjölk
3 ägg
1,5 tjock grädde
4 nypor salt
4 varv med pepparkvarnen

Read more on Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka…

read more
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
1 rulle getost (ca 200 g)
3 msk honung
6 färska fikon
24 skivor rökt ankbröst
50 g rucolaskott
3 cl olivolja
6 nypor fint havssalt

Read more on Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Inbakad paj med anklever- och svampfyllning

Här lyxar vi till det med härlig anklever och krämig svampfyllning.

Du behöver

2 Pop! Bakery Smördeg
1 ägg till pensling
1/2 rå ankleverlob
100 g murklor på burk
200 g champinjoner
1 kycklingfilé
150 g crème fraîche
2 ägg
1/4 knippe gräslök
2 schalottenlökar
Salt och peppar
40 g torkade tranbär
4 nypor fint havssalt

Read more on Inbakad paj med anklever- och svampfyllning…

read more
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:4 portioner

Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
150 g salsiccia
200 g riven ost
1 st gul lök
2 dl tomatsås
1 st äggula
Salt
Svartpeppar

Read more on Piroger med salsiccia…

read more
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:4 portioner

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
1 dl tomatsås
200 g riven ost
80 g lufttorkad skinka
80 g salami
80 g chorizo
Oliver (inlagda i olja)
60 g parmesanost
Basilika (färsk)
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Charkbricka – quattro stagioni…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling och majs

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

Du behöver

2 Pop! Bakery Surdegspizza
1,5 dl tomatsås
200 g riven ost
400 g salladskyckling (grillad)
2 st majskolvar
40 g rucola
1 st rödlök
Svartpeppar
Olivolja

Read more on Kyckling och majs…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Bratwurst- och Surdegstisdag

Här möts smaker från Tyskland och Italien – and it’s a match! Den runda smaken från bratwursten trivs med stinget i surkålen – och smakerna gifter sig väl på den rustika surdegsbottnen. Gott!

Read more on Bratwurst- och Surdegstisdag…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
Sallat i kruka
1 kg salladskyckling (grillad)
200 g parmesanost
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
Olivolja
Salt och peppar

Read more on Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Salsiccia- och rödlökspizza

En matig pizza med färsk salsicciakorv och rödlök. Rucola på toppen ger en pepprig ton till pizzan.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ dl grovriven parmesanost
½ mozzarellaklump
½ skivad rödlök
1 färsk salsicciakorv
8 -10 kalamataoliver
1 näve rucola

Read more on Salsiccia- och rödlökspizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Bondgårdspizza

En supergod pizza med tunnskivad kassler i kombination med färska rödbetor.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
150 g kassler
150 g färska rödbetor
50 g färsk spenat
3 dl riven ost

Read more on Bondgårdspizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Renskavspizza

Norrländska smaker på snabbt och enkelt sätt. Byt ut pizzaosten mot Västerbottensost™ för att förstärka känslan av Norrland.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
1 dl crème fraiche
½ pkt renskav
1 st rödlök
3 dl riven ost
Krasse för garnering

Read more on Renskavspizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Pollo

Kyckling ihop med både bacon och oliver – smakrikt! Skiva och kärna ur oliverna så blir det lättare att äta.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
1 grillat kycklinglår
½ pkt bacon
1 st tomat
1 dl gröna oliver
3 dl riven ost

Read more on Pizza Pollo…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kalkonpizza

En fullfjädrad vardagspizza med pepprig rucola och svamp.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Spicy
150 g rökt kalkon
150 g svamp
3 dl riven ost
1 dl rucola

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med spicy tomatsås. Strimla kalkonen och dela svampen i bitar. Lägg ingredienserna på pizzan och avsluta med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Toppa med färsk rucola vid servering.

Read more on Kalkonpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Köttbullepizza

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
150 g köttbullar
½ st gul paprika
½ st grön paprika
2 dl riven ost

Gör så här

Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Halvera köttbullarna och skär paprikorna i mindre bitar. Lägg ingredienserna på pizzan och avsluta med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter.

Read more on Köttbullepizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Piroger

Gör din egen favoritfyllning och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Smördeg
1 st röd chili
½ gul lök
1 msk smör
150 g nötfärs
Salt och peppar
1 msk Kesella™ naturell
½ dl riven ost

Read more on Piroger…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Korvpaj

Att fylla en paj med kryddig korv är inga konstigheter. Låt gärna lammkorv bli chorizo som blir salsiccia som blir hur gott som helst.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
250 g lammkorv, 2 st
1 st zucchini
50 g spenat
1 st silverlök
100 g soltorkad tomat
4 ägg
3 dl grädde
Salt och peppar

Read more on Korvpaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Slice zucchini

Den karaktäristiska smaken av zucchini kommer fram utmärkt med ett litet sting av vitlök. Det här är pizza när den är som bäst – enkel och supergod!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
150 g rökt skinka, strimlad
2 st vitlöksklyftor
½ st zucchini
3 dl riven ost

Read more on Slice zucchini…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kebabpizza

En klassiker som tas till nya höjder med chili-crème fraiche. Prova gärna att byta ut tomatsås mot tacosås.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
200 g kebabkött
2 st tomater
½ dl färsk bladpersilja
2 dl riven ost
1 brk créme fraiche paprika/chilismak

Read more on Kebabpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Getostpizza

De grovhackade hasselnötterna på denna pizza blir riktigt goda då de rostas under själva gräddningstiden. Om det finns allergiker, servera nötterna vid sidan om.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
100 g getost
150 g kokt skinka
1 dl hasselnötter, grovhackade
3 dl riven ost
1 msk honung
1 dl Basilika

Read more on Getostpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza stroganoff

Minns barndomen med vår härliga falukorvspizza med saltgurka på toppen som gör susen. En ny klassiker!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
300 g falukorv
3 st saltgurkor
3 dl riven ost
Krasse

Read more on Pizza stroganoff…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling- & currypaj

En solig matpaj som lyser upp picknickfilten ordentligt. Servera gärna tillsammans med en fräsch och krispig sallad!

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
½ färdiggrillad kyckling
1 pkt bacon
4 ägg
3 grädde
1 msk curry

Read more on Kyckling- & currypaj…

read more
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Sommarlätt

En härligt lätt pizza med smak av sommar.

Du behöver

1 Pop! Bakery Pizzakit Original
2–3 skivor färsk ananas
100 g kokt skinka, strimlad
100 g keso
2 dl ost riven
Svartpeppar från kvarn
Färsk mynta

Read more on Sommarlätt…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Tacopizza

En riktig fredagsmyspizza! Prova gärna att byta ut tomatsåsen mot tacosås.

Du behöver

1 Pop! Bakery XXL
2 dl tomatsås
250 g nötfärs
2 msk taco spice mix
1 st orange paprika
3 dl riven ost
Smör att steka i
Tacochips

Read more on Tacopizza…

read more
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Italiano

Körsbärstomater och färsk basilika minner om Italien. Ge pizzan en smakförhöjare genom några drag från svartpepparkvarnen.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
6 st körsbärstomater
150 g kokt skinka
3 dl riven ost
½ dl färsk basilika
Svartpeppar från kvarn

Read more on Pizza Italiano…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Pepperoni

Sting i smaken från pepperonikorv på en härlig trattoriadeg.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
100 g pepperonikorv
1 st tomat
½ st gul paprika
3 dl riven ost

Read more on Pizza Pepperoni…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Caesarpizza

En fräsch pizza som inspirerats av världens mest populära sallad.

Du behöver

1 Pop! Bakery Trattoria
2 dl tomatsås
1 grillad kycklingklubba
½ pkt bacon
6 st gula cocktailtomater
4 st sardeller
½ vitlöksklyfta, riven
3 dl riven ost
Rucola till garnering

Read more on Caesarpizza…

read more
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Våra produkter