Kött

Kött

Salsiccia è mio nome

Det finns lika många sorters italiensk salsiccia som det finns vespor i Rom. Och tur är väl det – för det betyder att man kan variera den här pizzan i det oändliga.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1 person

Pizza Carbonara

Pizza Carbonara

Du behöver

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 portioner

Paj med pumpa, kastanj och lufttorkad skinka

Nu tar vi tillbaka pumpan från Halloween!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 1 timmar Antal personer:6 portioner

Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst

Silkeslen sparrispuré får en pepprig överton från stinget i rucolan.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Inbakad paj med anklever- och svampfyllning

Här lyxar vi till det med härlig anklever och krämig svampfyllning.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 2 timmar Antal personer:4 portioner

Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 40 minuter Antal personer:4 portioner

Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling och majs

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Bratwurst- och Surdegstisdag

Här möts smaker från Tyskland och Italien – and it’s a match! Den runda smaken från bratwursten trivs med stinget i surkålen – och smakerna gifter sig väl på den rustika surdegsbottnen. Gott!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Salsiccia- och rödlökspizza

En matig pizza med färsk salsicciakorv och rödlök. Rucola på toppen ger en pepprig ton till pizzan.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:1

Bondgårdspizza

En supergod pizza med tunnskivad kassler i kombination med färska rödbetor.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Renskavspizza

Norrländska smaker på snabbt och enkelt sätt. Byt ut pizzaosten mot Västerbottensost™ för att förstärka känslan av Norrland.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Pollo

Kyckling ihop med både bacon och oliver – smakrikt! Skiva och kärna ur oliverna så blir det lättare att äta.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kalkonpizza

En fullfjädrad vardagspizza med pepprig rucola och svamp.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Köttbullepizza

Möt julen på nya sätt med en köttbullepizza. Hemtrillade eller köpta gör detsamma.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Piroger

Gör din egen favoritfyllning och njut.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:6 bitar

Korvpaj

Att fylla en paj med kryddig korv är inga konstigheter. Låt gärna lammkorv bli chorizo som blir salsiccia som blir hur gott som helst.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:6 portioner

Slice zucchini

Den karaktäristiska smaken av zucchini kommer fram utmärkt med ett litet sting av vitlök. Det här är pizza när den är som bäst – enkel och supergod!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kebabpizza

En klassiker som tas till nya höjder med chili-crème fraiche. Prova gärna att byta ut tomatsås mot tacosås.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Getostpizza

De grovhackade hasselnötterna på denna pizza blir riktigt goda då de rostas under själva gräddningstiden. Om det finns allergiker, servera nötterna vid sidan om.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza stroganoff

Minns barndomen med vår härliga falukorvspizza med saltgurka på toppen som gör susen. En ny klassiker!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Kyckling- & currypaj

En solig matpaj som lyser upp picknickfilten ordentligt. Servera gärna tillsammans med en fräsch och krispig sallad!

Läs receptet här
Tid att tillaga: 45 minuter Antal personer:4 portioner

Sommarlätt

En härligt lätt pizza med smak av sommar.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Tacopizza

En riktig fredagsmyspizza! Prova gärna att byta ut tomatsåsen mot tacosås.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 30 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Pepperoni

Sting i smaken från pepperonikorv på en härlig trattoriadeg.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Pizza Italiano

Körsbärstomater och färsk basilika minner om Italien. Ge pizzan en smakförhöjare genom några drag från svartpepparkvarnen.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Caesarpizza

En fräsch pizza som inspirerats av världens mest populära sallad.

Läs receptet här
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner

Våra produkter