Pop Bakery Snacks och förrätter

Två tillagade empanadas med örtkryddor.

Empanadas

receptlänk
Pizza med blomkål och avocado

Buffalo-blomkåls-pizza

receptlänk
Bild på tallrik med Crêpes Benedict

Crêpes Benedict

receptlänk
Smördegsinbakad kycklingfilé med grönsallad och örter, perfekt för fest och tillfällen.

Smördegsknyten med svamp och pilgrimsmusslor

receptlänk
Färska pizzor med ricotta, aubergine och granatäpple på träbricka nära halverad granatäpple.

Spicy Eggplant Pie

receptlänk
Smördegsbotten med färsk lax, citron och dill på ett vitt fat

Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm

receptlänk
Smördegspaj med spenat och ägg; färska, lokalproducerade bakverk från Pop Bakery.

Ostpaj med Saint-Marcellin och spenatskott

receptlänk
Avokado och grapefruktpaj med krabbkött, serverat på ett vitt uppläggningsfat toppat med mynta

Avokado- och grapefruktpaj med krabbkött

receptlänk
Smördegsknyten med färska fikon, päron och gorgonzola. Serverat på en vit tallrik.

Frasiga smördegsknyten med fikon, päron och gorgonzola

receptlänk