Pop Bakery Pizzadeg Glutenfri
Vår glutenfria pizzadeg är helt fri från både gluten och laktos. Använd den på på samma sätt som våra andra pizzadegar!
Pop Bakery Minipizzor
Pop Bakery Minipizzor – 6 st små runda pizzadegar, färdiga att använda. Krispiga och luftiga, perfekta till förrätt och som snacks. Gräddas på 14 minuter och dessutom veganska!
Pop Bakery Pizzadeg Trattoria
Du sitter i skuggan på en smal trottoar i Neapel. Skotrar surrar som getingar i backarna. Här kommer din pizza. Rykande varm från vedugnen. Frasig kant med stora bubblor. Precis lagom seg i mitten. Pizzaparadiset. Hur gör man? Enkelt. Trassla inte till det. Bort med alla e-nummer. In med riktiga ingredienser och en skvätt olivolja. Presto! Pizza Trattoria!
Pop Bakery Pizzakit Original
Med Pop Bakery Pizzakit gör du enkelt pizza precis som du vill ha den. Vi har förberett med färsk pizzadeg och extra fin tomatsås. Resten lämnar vi till dig – för ingen gör pizza som du!
Ett Pop Bakery Pizzakit innehåller både färsk deg till pizzabotten och en klassisk tomatsås, kryddad med örter och söta smålökar. Det enda du behöver tillsätta är ost, topping och några stänk fantasi. Den färdiga pizzan räcker till 3-6 personer, beroende på hur hungriga ni är – och hur god pizzan blir
Pop Bakery Pizzadeg XXL Surdeg
Vår största pizzadeg är stor nog för fyra lagom hungriga – eller en tonåring. Nu ännu godare med surdeg!
Pop Bakery Pizzakit Surdeg
Nu finns Sveriges mest köpta pizzakit även med surdeg. Lika enkelt som alltid – rulla ut, toppa och grädda. Maten är klar!
Pop Bakery Pizzadeg Surdeg
Pizzadeg Surdeg är en extra fin pizzadeg för dig som vill forma din pizza själv. Den är bakad med riktig surdeg och blir härligt luftig och frasig både i vanlig ugn och pizzaugn – eller varför inte på grillen!
Pop Bakery Pinsa Surdeg
Pinsa är en kusin till både pizza och foccacia och har i århundraden varit en lokal favorit i Rom. Degen bakas med surdeg och olivolja och får jäsa länge innan den försiktigt sträcks ut till ett ovalt bröd.
Vår nya Pinsa Surdeg har en frasig utsida och en luftigt seg insida – och den går att variera hur enkelt som helst. Riv en bit och doppa i olivolja med salt. Servera med kallskuret på förrättsbrickan. Eller toppa den som en pizza med ost och goda, italienska tillbehör. Superenkelt och jättegott!