Pop Bakery Pizzadeg Glutenfri
Vår glutenfria pizzadeg är helt fri från både gluten och laktos. Använd den på på samma sätt som våra andra pizzadegar!
Ingredienser: Majsstärkelse, vatten, rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ärter, ris, linfrö), etylalkohol, hirsmjöl, fullkornsmjöl av linfrö, salt, förtjockningsmedel (xantangummi, hydroxipropylmetylcellulosa), socker, bakpulver (difosfater, natriumkarbonater), potatisprotein, naturliga aromer, transglutaminas.
Näringsvärden per 100g: // Energi 1226 kJ/291 Kcal // Fett 8,1 g – varav mättat fett 0,7 g // Kolhydrat 48 g – varav sockerarter 0,8 g // Fiber 2,1 g // Protein 2,0 g // Salt 1,6 g
Gör så här
1.
Värm ugnen till 230 grader.
2.
Ta ut degen ur förpackningen och låt den vila 5 min.
3.
Rulla ut degen med bakplåtspappret.
4.
Grädda degen 5 min utan toppings.
5.
Bred över tomatsås och toppa med dina favoriter
6.
Grädda i mitten av ugnen, ytterligare 5 minuter.
7.
Gräddningstiden kan variera beroenden på topping och ugn.
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.